Ελλάδα

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση των Legends: «Ήρθε ο στρατηγός μας ο Ρεχάγκελ»

Τη χαρά για το… reunion με τον Ότο Ρεχάγκελ και την προσμονή τους για το ματς-αναβίωση του τελικού του 2004 με την Πορτογαλία εξέφρασαν οι Legends. Τι δήλωσαν στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης.

Στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού αναβίωσης του τελικού του Euro με την Πορτογαλία ζουν οι Legends.

Ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του Ότο Ρεχάγκελ και στο γνώριμα εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, οι διεθνείς που μας έκαναν περήφανους το 2004 ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το φιλικό της Πέμπτης στη Ριζούπολη.

Μιλώντας στο sport-fm.gr και την Αναστασία Βοσνάκη, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσε ένα δείγμα της ανυπομονησίας των Legends, λέγοντας:

«Το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή. Δεν κοιτάμε τόσο το αποτέλεσμα, θα έρθουμε να περάσουμε καλά. Είναι μια αναβίωση για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν τα νέα παιδιά. Την ενδεκάδα θα την μάθουμε αύριο, εννοείται πως θα ήθελα να παίξω. Οι Πορτογάλοι είναι πιο χαλαροί από εμάς».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Κατσουράνης, που τόνισε: «Είμαστε φίλοι με τους Πορτογάλους. Χαιρόμαστε με όλες τις εκδηλώσεις που κάναμε σε συνεργασία με το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κόσμο και εκείνοι να μας δουν από κοντά, να μιλήσουμε».

Επίσης ενθουσιασμένος ο Άγγελος Χαριστέας, σημείωσε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον αυριανό αγώνα. Είναι μια μεγάλη γιορτή και θα έρθουμε να διασκεδάσουμε».

Όσο για τον Τραϊανό Δέλλα, ανέφερε από την πλευρά του, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ήρθε ο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα. Είναι ο στρατηγός μας, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα. Όλα τα έσοδα θα πάνε στη Μέριμνα, θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο που το έχει ανάγκη αυτή είναι η ουσία. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x