Stoiximan Super League

Το στυλ μπακ που θέλει ο Μαρτίνς

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Φοντέ, τον οποίο τσέκαρε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς ο Μοντέστο.

Να λοιπόν που ο Φρανσουά Μοντέστο βρίσκει έναν ακόμα παίκτη στην Γαλλία, κάνοντας θερμή εισήγηση στην διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη.

Ο λόγος για τον ακραίο μπακ της Αζαξιό, Φοντέ τον οποίο έχει παρακολουθήσει με προσοχή ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων.

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού, τον οποίο τσέκαρε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς ο Μοντέστο.

Κι εδώ υπάρχει ένα στοιχείο που πρέπει να επισημανθεί κι αφορά το στυλ του Φοντέ. Ο νεαρός παίκτης της Αζαξιό είναι το στυλ ακραίου αμυντικού που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας γρήγορος αμυντικός με πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή. Ένας αμυντικός δηλαδή που έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού κι αυτό είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Βλέποντας άλλωστε κάποιος το πόσο πολύ βοήθησαν επιθετικά τους ερυθρόλευκους οι ακραίοι μπακ την σεζόν που πέρασε, καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μαρτίνς επιμένει για αμυντικούς που θα μπορούν να επιτεθούν από τα άκρα.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Μαρτίνς είδε τον παίκτη σε dvd όταν ενημερώθηκε σχετικά από τον Μοντέστο και ο Πορτογάλος σχημάτισε καλή άποψη για τον νεαρό αμυντικό.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να προχωρά σε ψαγμένες επιλογές, ειδικά όταν πρόκειται για εισηγήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν συγκεκριμένες αγορές. Και ο Μοντέστο ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην Γαλλία και το κυριότερο είναι σε θέση να γνωρίζει όχι μόνο την πρώτη αλλά και την δεύτερη κατηγορία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς και την Πορτογαλία, καθώς τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται εισηγήσεις του προπονητή του.

Είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι δίνουν βάρος σε αυτές τις δύο χώρες (κοιτάζοντας βέβαια κι άλλες περιπτώσεις) καθώς ο Μαρτίνς και ο Μοντέστο είναι σε θέση να κάνουν στοχευμένες επιλογές.

Κι αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά κάποιος έχει να κάνει με την αγορά της Βραζιλίας και την καλή εικόνα που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων για την χώρα του καφέ.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στα υπόψιν γιατί ο Μαρτίνς έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στην Βραζιλία και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μεταγραφικό θέμα από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x