Stoiximan Super League

Το συγκινητικό «αντίο» του Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους στον Ατρόμητο θέλησε να πει ο Δημήτρης Γιαννούλης, που αποχωρεί από το Περιστέρι για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο νεαρός μπακ αποχωρεί από το Περιστέρι με προορισμό την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram να ευχαριστήσει άπαντες στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά), σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Από τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.

Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!»


View this post on Instagram

Ξερω πως η στιγμη δεν ειναι η κατάλληλη μετα απο μια ήττα αλλα θα ηθελα να ευχαριστήσω αυτη την οικογενεια για οσα μου πρόσφερε (και ηταν πολλα) σε αυτο το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανελα του Ατρομητου. Απο τον πρόεδρο κ.Σπανό και τον κ.Αγγελοπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν απο την πρωτη στιγμη, τον κ.Καναντι και το επιτελείο του για οσα μου έμαθαν εντός και εκτος γηπέδου μεχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλα και ολους τους εργαζόμενους της ομάδας. Για το τελος αφησα ολους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτο το διάστημα και τους ευχαριστω πραγματικα για ολες τις ωραιες στιγμες που ζήσαμε!! Ευχαριστω και παλι για ολα!???????????? @atromitosathinonfc

A post shared by Dimitris Giannoulis (@giannoulis31) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x