Αγγλία

Το συγκινητικό «αντίο» του Τζον Τέρι στον Κόντε (pic)

O πρώην αρχηγός της Τσέλσι αποχαιρέτισε τον Ιταλό τεχνικό επιβεβαιώνοντας τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες περί απόλυσής του.

Αυτό που ακουγόταν εδώ και πάνω από έξι μήνες, έγινε πραγματικότητα. Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι και –πλέον- είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι θα καταβάλουν το ποσό των 10 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την διακοπή του συμβολαίου που έληγε το καλοκαίρι του 2019.

Η αναβολή της χθεσινής προπόνησης των «μπλε» ήταν ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια αλλαγής στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία «σφραγίστηκε» και από την ανάρτηση του Τζον Τέρι στο Instagram.

Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι ανέβασε φωτογραφία του ίδιου με τον Ιταλό τεχνικό γράφοντας: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο. Ευχαριστώ για όλα αφεντικό. Σε καιρό που ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου, ο Αντόνιο ήταν ειλικρινής, γεμάτος σεβασμό και δίπλα μου όποτε τον χρειάστηκα. Λάτρευα να δουλεύω μαζί του και να μαθαίνω από αυτόν. Ευχαριστώ για όλα αφεντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x