Stoiximan Super League

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Ίνμα Κορδέρο με ένα τραγούδι για την ΑΕΚ (pic)

Ο σύζυγός της φεύγει σαν κύριος. Θα έχει πάντα τον σεβασμό του κόσμου της ΑΕΚ. Επειδή όμως δέθηκε και η ίδια με την «Ένωση», η Ίνμα Κορδέρο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα κι ένα… τραγούδι.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο φεύγει από την ΑΕΚ έχοντας στις αποσκευές του την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου της.

Αποχωρεί ως πραγματικός κύριος και με την αναγνώριση ενός από τους λίγους που έμειναν για να πολεμήσουν μαζί της στα δύσκολα.

Εκτός του ίδιου όμως, με την «Ένωση» δέθηκε και η σύζυγός του, Ίνμα. Και το έδειξε με πολλούς τρόπους στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της συγκινητικής ανάρτησης που έκανε όταν αποφασίστηκε ότι ο Ισπανός δεν υπολογίζεται. Τώρα λοιπόν που αποχωρούν και οι δυο από την Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με εξίσου θερμό τρόπο.

Απαντώντας λοιπόν στα δεκάδες μηνύματα οπαδών στο instagram, η Ίνμα είπε το δικό της «ευχαριστώ», συνοδεύοντάς το μάλιστα με ένα τραγούδι για την ΑΕΚ…

Συγκεκριμένα έγραψε

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ aekaras. Δικέφαλε, δε σταματώ στιχάκια να σου τραγουδώ, σ' ολόκληρη τη γη σ' ακολουθώ και στο φεγγάρι θα 'ρθω να σε δω, μαζί σου θα απογειωθώ, να φτάσουμε στο άπειρο, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα, η λογική με σένα ειναι τρέλα!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x