Stoiximan Super League

«Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη και οι… Έλληνες έπαιξαν ρόλο για να πάει ο Αλμπάνης στην ΑΕΚ»

Ο μάνατζερ του Χρήστου Αλμπάνη, Βαγγέλης Αγγελής, μίλησε για το ενδιαφέρον για τους λόγους που είπε «ναι» στην ΑΕΚ.

Η επιμονή του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και ο «χώρος» που δίνει η ΑΕΚ σε Έλληνες παίκτες έπαιξαν το ρόλο τους για να μετακομίσει στην ομάδα ο Χρήστος Αλμπάνης, όπως δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ» ο ατζέντης του, Βαγγέλης Αγγελής. Μάλιστα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

«Είναι αλήθεια ότι τον περασμένο Γενάρη υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα κατατέθηκε πρόταση στον Απόλλωνα. Κι ενώ εμείς περιμέναμε να τελειώσει η μεταγραφή, αυτό ήταν κάτι που ουδέποτε συνέβη. Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχοντας την αρχική προσέγγιση από την ΑΕΚ, τις επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και στην πορεία το τηλέφωνο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αποφασίσαμε να δώσουμε το λόγο μας στην ΑΕΚ. Μας κέρδισε η κίνησή του να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει μαζί μας. Εκεί τελείωσαν όλα. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνεί ο διοικητικός ηγέτης μιας ομάδας με τον ποδοσφαιριστή και να του δείχνει πόσο πολύ τον θέλει», τόνισε ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου.

«Ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο και το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που μετρά για τα νεαρά και πρωτοεμφανιζόμενα σε μεγάλες ομάδες παιδιά. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για να πάρει ο Αλμπάνης την απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x