Europa League

Το... τρένο για τους «16» περνάει από το Βέλγιο!

Χωρίς ουσία! Σλάβια Πράγας και Γκενκ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και το εισιτήριο για τους «16» του Εuropa League θα κριθεί στη ρεβάνς του Βελγίου σε μια εβδομάδα.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν Σλάβια Πράγας και Γκενκ, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να πάρουν τη νίκη.

Η Σλάβια ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε 15 τελικές αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει το... πλεκτό ούτε μία φορά. Η αστοχία των γηπεδούχων αλλά και η καλή απόδοση του Βούκοβιτς έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να μείνει το μηδέν, με την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς να ανήκει στους φιλοξενούμενους αλλά ο Σαματά στο 74ο λεπτό δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, με τον Κολάρ να κρατάει το 0-0.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στο Βέλγιο, με την Γκενκ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και να ψάχνει οποιαδήποτε νίκη για να προκριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x