Champions League

Το τρομερό σπριντ του Σαλάχ που γύρισε... αριστερό μπακ για να κλέψει τη μπάλα (video)

Ο Αιγύπτιος, είχε απομακρυνθεί από την περιοχή των «δράκων» έχοντας αντιληφθεί τον κίνδυνο που υπήρχε σε περίπτωση που χανόταν η κατοχή της μπάλας.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδειξε το αγωνιστικό του πνεύμα και την ομαδικότητα που τον διακρίνει ώστε να καλύψει χώρο τον οποίο είχε αφήσει κενό συμπαίκτης του, με το τρομερό σπριντ και την παρουσία του στο... αριστερό άκρο της άμυνας προκειμένου να σταματήσει επίθεση της Πόρτο και να πάρει τη μπάλα.

Ο Αιγύπτιος, είχε απομακρυνθεί από την περιοχή των «δράκων» έχοντας αντιληφθεί τον κίνδυνο που υπήρχε σε περίπτωση που χανόταν η κατοχή της μπάλας, όπως κι έγινε σε φάση του πρώτου ημιχρόνου της νίκης (2-0) της Λίβερπουλ επί της Πόρτο.

Έβαλε το κεφάλι κάτω για να πάρει επιτάχυνση, έτρεξε μέχρι την περιοχή του Άλισον έχοντας βρεθεί από αριστερά και κατάφερε να πάρει τη μπάλα και να ξεκινήσει νέα επίθεση, αποκρούοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του Κλοπ.




Πηγή: england365.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x