Stoiximan Super League

Το... τσεκάρισμα του Ατρόμητου στους διεθνείς του

Ένα report για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του με τις εθνικές τους ομάδες, παρουσίασε ο Ατρόμητος.

Ένα report με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του με τις εθνικές τους ομάδες παρουσίασε ο Ατρόμητος στο σάιτ του.

Αναλυτικά:

Συμμετοχές με τις Εθνικές τους ομάδες πραγματοποίησαν οι πέντε από τους επτά διεθνείς που έχουν κληθεί από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε για 10’ στη νίκη με 2-0 της Εθνικής Ανδρών Ελλάδας με αντίπαλο το Λιχνενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 ενώ ο Ρισβάνης συμμετείχε στη 18αδα του αγώνα. Η Εθνική ομάδα της χώρας μας αντιμετωπίζει αύριο, Τρίτη 26 Μαρτίου την αντίστοιχη της Βοσνίας για το δεύτερο αγώνα των προκριματικών. Τον αγώνα της Εθνικής με το Λιχνενστάιν παρακολούθησαν ο προπονητής της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι μαζί με τον βοηθό του Έρικ Οριέ.

Για 90’ αγωνίστηκε ο Αμρ Ουάρντα στην ισοπαλία 1-1 της Εθνική Αιγύπτου με αντίπαλο τον Νίγηρα για το Αφρικανικό Κύπελλο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την αντίστοιχη ομάδα της Νιγηρίας σε φιλικό αγώνα.

Στο διεθνές φιλικό της Εθνική Ελπίδων Ελλάδας(U-21) με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβακίας αγωνίστηκαν οι Νάτσος (90’) και Κατράνης (69’). Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 4-3 υπερ της Σλοβακίας με τους παίκτες της ομάδας μας να έχουν πολύ καλή εικόνα. Η Εθνική Ελπίδων θα παίξει ακόμα ένα φιλικό την Τρίτη με το Μαυροβούνιο.

Στη 18αδα των αγώνων της Εθνικής Νέων(U-19) επιλέχθηκαν οι Μανδάς και Βιταλιώτης για τους δυο αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 Elite Neon με αντιπάλους τη Δανία και την Αγγλία. Στο πρώτο ματς με τη Δανία οι παίκτες της ομάδας μας δεν αγωνίστηκαν με το τελικό σκορ να είναι 2-2 ενώ στο δεύτερο ματς με την Αγγλία ο Βιταλιώτης αγωνίστηκε για περίπου 26’ με την Εθνική ομάδα της χώρας μας να επικρατεί με 2-1 των Άγγλων. Το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νέων είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη με αντίπαλο την Τσεχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x