Oλλανδία

Το χαβά της η Φέγενορντ, δύσκολα ο Αγιαξ

Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να ανακόψει το αήττητο της Φεγενορντ στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού η ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε 2-0 τη Βίλεμ για την όγδοη αγωνιστική και έφτασε στα «8 στα 8».

Η Φέγενορντ νίκησε 2-0 τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Eredivisie και έφτασε το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα στο «8 στα 8», με την ομάδα του Ρότερνταμ να έχει δέκα νίκες στα 11 επίσημα ματς της. Έτσι, διατήρησε το +5 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση και δείχνει πως δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν σταθερά στη ζώνη των πλέι άουτ και εξακολουθούν να κινδυνεύουν άμεσα.

Ο Αγιαξ είναι ο μοναδικός που μπορεί να κοντράρει αυτή τη στιγμή τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1970. Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League νίκησε δύσκολα 3-2 την Ουτρέχτη στο «Άμστερνταμ Αρίνα», διατηρήθηκε στο -5 από την κορυφή και άφησε τους φιλοξενούμενους οριακά εκτός της ζώνης των πλέι άουτ. Σκόρερ του «Αίαντα» ήταν οι Λεέουβιν με αυτογκόλ, Σένε και Ζίγιετς.


Η σύνθεση του Αγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Σάντσεζ, Βιέργκεβερ, Σινγκράβεν (74' Μπαζόερ, 86' Ρίντεβαλντ), Κλάασεν, Σένε, Ζίγιετς, Τραορέ, Γιουνές, Ντόλμπεργκ (80' Κασσιέρα)


Έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση η Αλκμααρ, η οποία ήρθε 1-1 στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ που βρέθηκε στο -1 από την
προνομιούχο επτάδα.

Εκεί βρέθηκε η Τβέντε, μετά το 1-1 στο Αλμελο με τη Χέρακλες, που παρέμεινε κοντά στις τελευταίες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x