Stoiximan Super League

Τομαράς από Ζέεφελντ: «Κάποιοι πρέπει να φύγουν» (audio)

Ο Μπέσνικ Χάρι είναι εξαιρετικά τελειομανής στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Αρκετά ικανοποιημένος από όσα βλέπει, αλλά πολλοί δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς στο Ζέεφελντ.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Αυστρία, Δημήτρης Τομαράς, o Μπέσνικ Χάσι είναι πολύ τελειομανής και δεν εγκαταλείπει καμία άσκηση αν οι παίκτες του δεν την εκτελέσουν όπως ακριβώς θέλει ο ίδιος.

Στο απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας ο Κοσσοβάρος προπονητής εστίασε σε κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα, μέσα από τουρνουά μεταξύ μικρών ομάδων. Επέμενε διαρκώς στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, με μία επαφή, είτε κάθετα είτε από τα πλάγια, και απαιτούσε να αποφεύγονται τα εύκολα λάθη.

Όταν έβλεπε να εκτελούνται όπως ήθελε οι οδηγίες του δεν δίσταζε να επιβραβεύει τους παίκτες του, όπως έκανε σε κάποιες περιπτώσεις με τους Σεμπά και Κούτρη.

Στο απογευματινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μποτία, καθώς είχε το πρωί ένα σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ μικροενοχλήσεις είχαν και οι Μάριν και Μεγαρίτης, που έκαναν ατομικό. Καμία πάντως από τις περιπτώσεις αυτές δεν εμπνέει ανησυχία και η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη ξανά με διπλή προπόνηση.

Οι διεθνείς, που είχαν έξτρα άδεια λόγω της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Μουντιάλ, φτάνουν αύριο το μεσημέρι στο Ζέεφελντ και το απόγευμα θα κάνουν χαλάρωμα, ενώ ακόμη δεν έχει φιξαριστεί πότε θα ενσωματωθεί ο Ντιεμερσί Μποκανί.

Είναι σαφές πως με τις αφίξεις αυτές, αλλά και με αρκετές ακόμη προσθήκες να εκκρεμούν (τουλάχιστον σέντερ μπακ, εξτρέμ και δύο παίκτες άξονα) θα χρειαστεί να «κοπούν» αρκετοί παίκτες από όσους προετοιμάζονται στο Ζέεφελντ, καθώς ο Μπέσνικ Χάσι έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 25-27 παικτών.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τομαρά από την προετοιμασία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x