Γενικά

Τον απείλησαν με όπλο μετά από χαμένο πέναλτι!

Ένα χαμένο πέναλτι ήταν αρκετό για να φτάσουν στα άκρα οπαδοί στη Σερβία. Εισέβαλαν στα αποδυτήρια της Νόβι Παζάρ και απείλησαν με όπλο τον Ζάρκο Ουντόβιτσιτς, σε ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό βίας.

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του ένα χαμένο πέναλτι ο Ζάρκο Ουντόβισιτς, όπως κατήγγειλε μετά το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Νόβι Παζάρ και τη Ραντ.

Ο 27χρονος αμυντικός ανέλαβε την εκτέλεση στο 85’, όμως ήταν… εξαιρετικά άστοχος, με τους οπαδούς να φτάνουν στα άκρα μετά την ήττα στο ντέρμπι.



Δύο μέρες αργότερα αρκετοί θερμόαιμοι εισέβαλαν οπλισμένοι στα αποδυτήρια της ομάδας και απείλησαν τον Ουντόβιτσιτς, ο οποίος αποχώρησε απ’ την ομάδα και -φυσικά- αρνείται να επιστρέψει, μετά το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη.

Η Ένωση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Σερβίας κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ απεύθυνε δριμύ κατηγορώ και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τη μεριά της.

«Οι παίκτες φοβούνται γιατί στη Σερβία δεν έχει καταδικαστεί κανείς για βίαιη συμπεριφορά εναντίον ποδοσφαιριστή. Κάθε μέρα οι παίκτες ελπίζουν πως δεν θα τους χτυπήσει κάποιος την πόρτα για να τους δείρει, να τους κάψει το αυτοκίνητο ή να τους απειλήσει με όπλο στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ένωσης, Μίρκο Πολέντιτσα.

Η παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών (FIFApro) από την άλλη, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στο οποίο αναφέρει: «Όπως κάθε επαγγελματίας, έτσι και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εργάζεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Εξαρτάται απ’ τις ποδοσφαιρικές και Εθνικές αρχές της χώρας, να τους το παρέχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x