Stoiximan Super League

«Τον αθλητικό διευθυντή της Μαλάτιασπορ θέλει η ΑΕΚ»

Αθλητικός διευθυντής από την Τουρκία φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ! Όπως αναφέρει (ποστάροντας και σχετικό έγγραφο) δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, η «Ένωση» ζήτησε συνάντηση με τον Αλί Ραβτσί.

Θέμα αθλητικού διευθυντή φέρεται να προκύπτει στην ΑΕΚ!

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Λεβέντ Ουμίτ Ερόλ, αναφέρει ότι η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Αλί Ραβτσί της Μαλάτιασπορ.

Μάλιστα έχει ανεβάσει την επιστολή που ισχυρίζεται ότι έχει λάβει το νυν στέλεχος του τουρκικού συλλόγου από τον Μηνά Λυσάνδρου (με σημερινή μάλιστα ημερομηνία), στην οποία του ζητά συνάντηση στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα εκεί αναφέρεται:

«Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό τη δουλειά σας και θα ήθελα να εξετάσω το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί σας.

Θα ήθελα να σας καλέσω στην Αθήνα για μια πρώτη συνάντηση για να συζητήσουμε από κοντά τις μεθόδους δουλειάς σας, αλλά και τυχόν ιδέες που ίσως έχετε και θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο τρέχον πρόγραμμά μας, ώστε να κάνουμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια, όπως της αξίζει.

Κατάλληλες ημερομηνίες για μας θα ήταν 1-3 Ιουλίου. Θα ήταν εξαιρετικό αν μπορούσατε να έρθετε. Περιμένω την απάντησή σας».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x