Αγγλία

Τον «εγκέφαλο» της Ατλέτικο θέλει να στείλει στη Γιουνάιτεντ ο Ζόρζε Μέντες

Τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα, θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες, δίνοντας ένα μεγάλο «όπλο» στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Λέγεται μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι μάνατζερς διαμορφώνουν πολλές καταστάσεις και δεδομένα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ένας εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος, Ζόρζε Μέντες κινεί μέσω του πελατολογίου του και των διασυνδέσεών του πολλά νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στο τελευταίο deal που έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος εκτός από πελάτης του, είναι και εξαιρετικός του φίλος.

Παρ’ όλα αυτά, ο μεγαλοατζέντης δεν σταματά εδώ… Αντιθέτως, έχει κι άλλα πλάνα στο κεφάλι του, ειδικά τώρα που η πόρτα της Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει διάπλατα, για τον άνθρωπο που συμφώνησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, ο Ζόρζε Μέντες θέλει να πείσει τη Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ να δημιουργήσει τη θέση του αθλητικού διευθυντή (που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει) για χάρη του Αντρέα Μπέρτα.

inner
Ο Ζόρζε Μέντες

Πρόκειται για τον ιθύνοντα νου του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για τις μεταγραφές, αλλά και για τις κερδοφόρες πωλήσεις και τις δύσκολες ανανεώσεις συμβολαίων. Ο Ζόρζε Μέντες θεωρεί ότι μπορεί να συμπληρώσει απόλυτα τον Ζοσέ Μουρίνιο, βοηθώντας τον σε αυτά τα ζητήματα και ταυτόχρονα να καλύψει τη δεδομένη αδυναμία του Εντ Γούντγουορντ να βγάλει εις πέρας θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Γούντγουορντ που είναι αμφίβολο κατά πόσο θα δεχθεί να δημιουργήσει αυτή τη θέση, μειώνοντας ταυτόχρονα μέρος των αρμοδιοτήτων του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x