Ελλάδα

Τον ενόχλησε το… ρεπορτάζ τον Χούμπελ – Λυσάνδρου: «Τι ασχολείσαι με τα δημοσιεύματα»;

Έντονος διάλογος του Αυστριακού αξιωματούχου με τον πρόεδρο της λίγκας, λόγω των διαρροών μέσα από την Ε.Ε. και με αναφορές σε δημοσιεύματα για τον Μελισσανίδη!

Τα όσα συνέβησαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την αποχώρηση των… μισών συμβούλων λόγω της υπόθεσης Περέιρα, φαίνεται ότι ενόχλησαν έντονα τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ!

Ο Αυστριακός αξιωματούχος αντέδρασε και είπε χαρακτηριστικά:

«Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις τους και όχι να φύγουν. Επίσης γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Το ίδιο γίνονταν και χθες στην λίγκα. Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πώς εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν (σ.σ. έδειξε και με το κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα). Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα»!

Ο πρόεδρος της Super League και α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Μηνάς Λυσάνδρου, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Χούμπελ:

«Δεν επιτρέπεται να μιλάς για απόντες. Τι ασχολείσαι με τα δημοσιεύματα; Τι τα φέρνεις επίσημα για συζήτηση στην ΕΠΟ; Σε αυτή την αίθουσα ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ είμαι εγώ και παρέμεινα κανονικά, δεν έφυγα! Να ανακαλέσεις αυτά που είπες για Μελισσανίδη και ΑΕΚ»!

Ο Αυστριακός δεν ανακάλεσε και επέμεινε:

«Δεν είμαστε βλάκες και εκτός πραγματικότητας, ξέρουμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά τα δημοσιεύματα λένε αυτά που σας μετέφερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x