Κύπελλο Ελλάδας

Τον έστειλε σπίτι του

Στην προσπάθεια παραμονής στη Σούπερ Λίγκα θα στρέψει -θέλοντας και μη- την προσοχή του ο Παναιτωλικός. Παρά τα προβλήματά του, ο Εργοτέλης λύγισε 3-2 τους Αγρινιώτες και τους απέκλεισε απ’ το Κύπελλο

Ούτως ή άλλως -έτσι που ξεκίνησε η σεζόν- το Κύπελλο έμοιαζε πολυτέλεια για τον Παναιτωλικό. Ενδιαφέρονταν-δεν ενδιαφέρονταν όμως οι Αγρινιώτες για τον θεσμό, τη συνέχεια του θα την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Παρά τα μύρια προβλήματά του, ο φιλότιμος Εργοτέλης λύγισε 3-2 την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη κι εκτός του ότι την απέκλεισε, βρέθηκε κι ο ίδιος με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση.

Παρόλο που έπαιζαν στο «Γεντί Κουλέ» (εξαιτίας εργασιών στο Παγκρήτιο) οι γηπεδούχοι είχαν σοκάρει απ’ το ημίχρονο τον αντίπαλό τους, με γκολ των Καμαρά (31’) και Μάνου (45’). Ακόμα, δε, και όταν ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Βασιλείου στο 49’, ο Ίνιατς του έκοψε αμέσως τον αέρα ξαναδίνοντας αμέσως προβάδισμα δυο τερμάτων στον Εργοτέλη (51’).

Κι αφού το μόνο που κατάφεραν οι Αγρινιώτες μέχρι το τέλος ήταν να μειώσουν εκ νέου με τον Βιγιαφάνες (72’), ο Εργοτέλης πανηγύρισε μια νίκη γοήτρου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του δίνει και την πρόκριση.


Η βαθμολογία

Πανιώνιος 6 (3-1)
Εργοτέλης 4 (5-4)
Ζάκυνθος 1 (2-3)
Παναιτωλικός 0 (3-5)

Η επόμενη αγωνιστική

Ζάκυνθος-Παναιτωλικός
Εργοτέλης-Πανιώνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x