Αγγλία

Αργεί το ντεμπούτο του Τζέραρντ στο MLS

Στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας, Μπρους Αρίνα.

Οι υποχρεώσεις των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο αμερικανικό πρωτάθλημα τρέχουν, αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ χρειάζεται πρώτα λίγη ξεκούραση. Ο 35χρονος μέσος της Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Premier League με το ντροπιαστικό 6-1 στο «Μπριτάνια» απέναντι στη Στόουκ.

Όμως, ως πραγματικός αρχηγός ταξίδεψε με τους συμπαίκτες του στο Ντουμπάι, ως μέρος της περιοδείας των «Ρεντς» σε Ασία και Αυστραλία και στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα διάστημα για να ηρεμήσει μετά την τελευταία και απογοητευτική του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ.

Έτσι, ο προπονητής της νέας του ομάδας, ο Μπρους Αρίνα αποκάλυψε πως τον περιμένει να αφιχθεί στο Λος Άντζελες μέχρι τις αρχές Ιουλίου και ύστερα από λίγες προπονήσεις να πάρει μέρος στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS. Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του με τους Γκάλαξι στις 11 Ιουλίου.

Το εγκώμιο του έπλεξε και ο νέος του συμπαίκτης στους Γκάλαξι, ο Ρόμπι Κιν. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από τη σεζόν 2008-09, όταν συνυπήρξαν στη Λίβερπουλ: «Ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Ο Στίβι είναι γεννημένος νικητής και θέλει να κερδίζει τίτλους. Κάποιοι έρχονται εδώ για διακοπές, αλλά δεν είναι ένας από αυτούς ο Στίβεν Τζέραρντ».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x