Ισπανία

Τον Κουρτουά θέλει η Ρεάλ εάν δεν πάρει τον Ντε Χέα!

Ο Βέλγος θα είναι ο παίκτης που θα προσεγγίσει η Ρεάλ εάν δεν αποκτήσει -τελικά- τον Ντε Χέα.

Η Ρέαλ Μαδρίτης θα επιμείνει και αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ντε Χέα. Ωστόσο η άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μαντσεστερ Σιτι είναι ένα στοιχείο που ενδεχομένως να αλλάξει και τα «θέλω» του Ισπανού τερματοφύλακα και να επιθυμεί να μείνει στην αγγλική ομάδα.

Για τον λόγο αυτό η Ρεάλ έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η εναλλακτική λύση. Αυτός θα είναι ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ, δημοσιογράφος ο οποίος ασχολείται αρκετά με τις ισπανικές ομάδες και τις μεταγραφές τους, υποστήριξε ότι ο εάν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ντε Χέα τότε η «βασίλισσα» θα στρέψει το βλέμμα της στον Τιμπό Κουρτουά.

«Υπάρχει μια ιδιωτική συμφωνία, βάσει της οποίας η Ρεάλ μπορεί να αγοράσει τον Ντε Χέα εάν πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως και μια καταληκτική ημερομηνία. Είμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θέλει τον Ντε Χέα αλλά πρόκειται για κάτι που θα το αποφασίσει ο Ντε Χέα και η Ρεάλ», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Στην αρχή της σεζόν όλοι περίμεναν ότι ο Ντε Χέα θα συνεχίσει στη Ρεάλ, αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει, όχι επειδή ο Μουρίνιο είναι στη Γιουνάιτεντ αλλά γιατί και ο Νάβας τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Ρεάλ. Τι θα κάνει, λοιπόν, η Ρεάλ εάν δεν πάρει τον Ντε Χέα; Θα προσπαθήσει να πείσει τον Κουρτουά», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x