Champions League

Τον κωμικό που πανηγύρισε με την Ρεάλ, τον πήρατε χαμπάρι; (video)

Ντυμένος κυριλέ και με «βεντετική» συμπεριφορά, ένας Ιταλός κωμικός κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια και να πανηγυρίσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, την κατάκτηση του Champions League.

Τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Champions League, ήταν δρακόντεια.

Επιστρατεύοντας όμως το υποκριτικό του ταλέντο και χάρη στο καλό του ντύσιμο, Ιταλός κωμικός κατάφερε να περάσει από αστυνομικούς και security και να βρεθεί στην εξέδρα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Με σταμάτησε ένα security και του είπα με ύφος "πως μπορείς να ζητάς από εμένα εισιτήριο;". Αυτό ήταν αρκετό. Του είπα να κάνει του δουλειά του και να επεμβαίνει εκεί που χρειάζεται, έτσι κατάφερα να βρεθώ δίπλα στους παίκτες, να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο και να βγάλω πολλές φωτογραφίες. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχα ντυθεί καλά», είπε σε εκπομπή που τον φιλοξένησε.

Ο 23χρονος Γκασπάρε Γκαλάσο, ο οποίος φαίνεται στους πανηγυρισμούς να στέκεται δίπλα στον Χάμες Ροντρίγκες και να λέει κάτι στο αυτί του Ραφαέλ Βαράν, παρακολούθησε μάλιστα μέρος του δευτέρου ημιχρόνου δίπλα στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ! Το σίγουρο είναι πως πάνω στη χαρά και τη μέθη του τροπαίου, κανείς παίκτης δεν θα αντιλήφθηκε πως στο πλευρό τους ήταν ένας... ξέμπαρκος.

Μήπως βρέθηκε ο νέος (αλλά πιο κυριλάτος)... Jimmy Jump; Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν... ωραίο τρελό.

Δείτε τα σχετικά video





Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x