Ισπανία

Τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Γιακέ

Να δει τον πελάτη του να αγωνίζεται με τα μπλαουγκράνα χρώματα, θέλει ο ατζέντης του 22χρονου επιθετικού της Ίντερ.

Την επιθυμία να δει τον πελάτη του, Λαουτάρο Μαρτίνες, να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να αγωνίζεται στο πλάι του συμπατριώτη του και αστέρα των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Μπέτο Γιακέ.

«Θα ήταν υπέροχο να τον δω να παίζει μαζί με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος Αργεντινός ατζέντης στο «TyC Sports».

Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Αργεντινής και του Μεξικού, ο Μαρτίνες κατάφερε μόλις στα 45 λεπτά που έπαιξε, να πετύχει τρία τέρματα. «Χαίρομαι να τον βλέπω να αγωνίζεται έτσι, τόσο ήρεμο και ευτυχισμένο. Το κοντρόλ του στην πρώτη του επαφή με την μπάλα είναι αξιοπρόσεχτο και είναι αυτό που δυσκολεύει τους αντίπαλους αμυντικούς», σχολίασε για τα επιτεύγματα του 22χρονου στράικερ της Ίντερ ο πανευτυχής, Γιακέ.

Άλλωστε, είναι αυτός που του άνοιξε το δρόμο για την Ευρώπη σε αρκετά μικρή ηλικία. Κάτι, το οποίο έχει φέρει πολύ κοντά τους δύο συμπατριώτες. «Ο Λαουτάρο είναι πολύ ταπεινός. Όταν πήγα να τον συναντήσω στην Μπαχία Μπλάνκα, δεν ήταν εύκολο να τον πάρω μαζί μου, καθώς ήταν πολύ δεμένος με την οικογένειά του και με το σπίτι του. Ευτυχώς, οι γονείς του με εμπιστεύτηκαν. Πριν πάει στην Ίντερ, του είπα ότι δεν θα δυσκολευόταν στο να προσαρμοστεί. Ήξερα πως ό, τι στόχο βάζει στο μυαλό του, τον πετυχαίνει», κατέληξε ο Αργεντινός ατζέντης σκιαγραφώντας το προφίλ του νεαρού γκολτζή.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x