Αγγλία

Τον... νεότερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ «κλείνει» η Λίβερπουλ

Αφού απέρριψε προτάσεις των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψίας, ο 16χρονος Άγγλος Χάρβεϊ Έλιοτ φαίνεται πως επιλέγει τους πρωταθλητές Ευρώπης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πολύ κοντά στη δεύτερη μεταγραφή της φαίνεται να βρίσκεται η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει το… παιδομάζωμα και μετά την έλευση του Βαν ντε Μπεργκ, ένας ακόμα νεαρός θα πάρει το δρόμο για το Μερσεϊσάιντ.

Ο πολλά υποσχόμενος Χάρβι Έλιοτ, όπως μεταφέρει η Daily Telegraph, έχει επιλέξει τους δευτεραθλητές Αγγλίας για να συνεχίσει την καριέρα του. Γεννημένος τον Απρίλιο του 2003, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φούλαμ U18, με την οποία πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις (οι τέσσερις με την πρώτη ομάδα) σκοράροντας πέντε τέρματα και σερβίροντας άλλα πέντε.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Έλιοτ, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές, δεν ενδιαφέρθηκε για τις προσεγγίσεις που του έκαναν νωρίς το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λειψία. Όπως προκύπτει, ο ίδιος αποφάσισε να καθοδηγηθεί σε αυτή τη φάση της καριέρας του από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερη προσοχή στους νέους, με τρανταχτά παραδείγματα τους Αλεξάντερ – Άρνολντ και Τζο Γκόμεζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλιοτ είναι ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας μόλις 16 ετών και 30 ημερών όταν πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Φούλαμ με τη Γουλβς τον περασμένο Μάιο.

Πάρτε μια γεύση από τις ικανότητες του νεαρού Άγγλου άσου:

https://www.youtube.com/watch?v=URDr1kPDrSM

Επιμέλεια: Γιώργος Χ. Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x