Europa League

Τον χαβά της η Χετάφε!

Με φόρα από την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα, η Χετάφε επιβλήθηκε και του Άγιαξ (2-0) στη Μαδρίτη και συνεχίζει την παραμυθένια φετινή της πορεία.

Μία από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες συνεχίζεται και μεγαλώνει.

Ο λόγος για τη Χετάφε του Μπορδαλάς που αφού έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα όλη την Ισπανία με τα επιτεύγματά της, φρόντισε να σοκάρει και τον Αγιαξ, ρίχνοντάς τον στο καναβάτσο, επικρατώντας στη Μαδρίτη με 2-0.

Με αυτό τον τρόπο, η Χετάφε αποκτά σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης έναντι του «Αίαντα» που πέρυσι κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League.

Τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων άνοιξε ο Ντέιβερσον, που επέστρεψε στην Ισπανία τον πρόσφατο Ιανουάριο και έχει αρχίσει ήδη να δίνει πολύτιμες λύσεις. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, άνοιξε το σκορ στο 37’ με εκπληκτικό τελείωμα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια έπιασε δουλειά η άμυνα των Μαδριλένων.

Οι παίκτες του Μπορδαλάς κατάφεραν να αφοπλίσουν τους Ολλανδούς και η επιβράβευσή τους ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κένεντι με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x