Europa League

Τοπμέλερ: «Ο Ολυμπιακός ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Ως την ομάδα που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες στην Ντουντελάνζ στον έκτο όμιλο του Europa League χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ντίνο Τοπμέλερ.

Ο τεχνικός των Λουξεμβούργιων τόνισε πως δικαιώθηκε για το σύστημα που χρησιμοποίησε μετά το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, τόνισε πως περίμενε καλύτερη αντίδραση από την άμυνα στο πρώτο γκολ, τόνισε πως δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρία στην άμυνα του Ολυμπιακού και πως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με περισσότερη πίεση σε σχέση με τις Μπέτις και Μίλαν.

Αναλυτικά: Την αλλαγή συστήματος: «Αναλύσαμε το στυλ του Ολυμπιακού και αποφασίσαμε να πάμε με το συγκεκριμένο σύστημα. Μετά τα 25’ του αγώνα που ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε μια χαρά».

Τον Ολυμπιακό σε σχέση με τη Μίλαν και την Μπέτις: «Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τους αντιπάλους. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό έπαιξε στο 100% και, αν το πάμε συγκριτικά με τη Μίλαν, μπορούμε να πούμε ότι ήταν πιο ισχυρός. Το πρώτο γκολ, όμως, το σημείωσε από κόρνερ μετά από 66’, καθώς εκεί δεν ήταν η άμυνά μας τόσο καλή και την περιμέναμε να αντιδράσει λίγο καλύτερα».

Τον αριθμό ευκαιριών: «Όταν δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, δεν είσαι τόσο ευτυχισμένος. Όμως, η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ δυνατή, είχε δύο κεντρικούς χαφ που ήταν πολύ καλοί σε φυσική κατάσταση και δυνάμεις».

Τον Στέλβιο: «Έπρεπε να τον αλλάξω, γιατί ήταν τραυματίας».

Τη στεναχώρια του: «Είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, όσο και στο Europa. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε π.χ. σήμερα. Είμαι λίγο στενοχωρημένος για το αποψινό ματς, γιατί δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ.

Πάντως, δεν θα πω ότι είμαι πολύ λυπημένος, γιατί παίρνουμε μαθήματα από τη συμμετοχή μας στο Europa και ανεβαίνουμε επίπεδο».

Το κατά πόσον ο Ολυμπιακός έχει υψηλότερη τεχνική από Μπέτις και Μίλαν: «Η Μπέτις έχει υψηλή τεχνική, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε με περισσότερη πίεση από το ξεκίνημα και άξιζε να νικήσει, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα».

Το εάν το ματς με Ολυμπιακό ήταν το πιο δύσκολο φετινό: «Πράγματι, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μας έως τώρα, επειδή ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Πραγματικά, ήταν πολύ πιεστικός και, όπως είπα πριν, άξιζε να νικήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x