Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε θέση για το δημοσίευμα της Equipe σύμφωνα με το οποίο η ευρωπαϊκή αναμέτρησή της με τον Ερυθρό Αστέρα θεωρείται ύποπτη χειραγώγησης. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Γαλλίας ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση, άμεση ή έμμεση, με το συγκεκριμένο και ξεκαθαρίζουν πως διατηρούν το δικαίωμά τους να πάρουν νομικά μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Με μεγάλη έκπληξη η Παρί Σεν Ζερμέν ανακάλυψε αυτή την Παρασκευή ένα άρθρο της ιστοσελίδας της Equipe που προκαλεί υποψίες για χειραγώγηση του αγώνα της 3ης Οκτωβρίου για το Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με στοιχηματισμό από πλευράς ανθρώπων από την Σερβία.

Ο σύλλογος απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με αυτές τις υποψίες και ξεκαθαρίζει πως κανένα αρμόδιο τμήμα ερευνών δεν έχει καλέσει την Παρί για να καταθέσει στο πλαίσιο σχετικής έρευνας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη διάθεση των ανακριτών και δεν θα ανεχτεί την παραμικρή ζημιά στο image της ή στη φήμη των διοικούντων της. Από αυτή την άποψη, ο σύλλογος διατηρεί το νόμιμο δικαίωμά του να πάρει νομικά μέτρα απέναντι σε οποιονδήποτε θα συκοφαντήσει το σύλλογο και τους διοικούντες του.

Ο σύλλογος επαναλαμβάνει τη βαθιά του δέσμευση στη θεμελιώδη αρχή του αθλητισμού που θα είναι πάντα η ακεραιότητα των αγώνων».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ