Ισπανία

Τόρες: «Άκουσα το σώμα μου, γι’ αυτό σταμάτησα. Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Ο Φερνάντο Τόρες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του σε συνέντεξη Τύπου.

Από την Ιαπωνία, όπου αγωνίζεται, ανακοίνωσε κι επίσημα το φινάλε της καριέρας του ο Φερνάντο Τόρες.

«Άκουσα το σώμα μου. Δεν μπορούσα να απολαύσω και πάλι το ποδόσφαιρο όπως έκανα μέχρι τώρα, γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μου», τόνισε ο 35χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Το τελευταίο μου παιχνίδι θα είναι στις 23 Αυγούστου απέναντι στη Βίσελ Κόμπε, απέναντι στους φίλους μου Ινιέστα και Βίγια. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω».

Ο Ισπανός φορ δεν μετανιώνει για όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του διαδρομή. «Νιώθω περήφανος για όσα έζησα και όλες τις ομάδες που υπηρέτησα, αλλά και όσες αντιμετώπισα. Δεν θα άλλαζα τίποτα από την πορεία μου. Στη Λίβερπουλ έζησα αξέχαστες στιγμές, αλλά τα τρία πιο σημαντικά χρόνια μου ήταν αυτά στη δεύτερη θητεία μου με την Ατλέτικο. Είχα την τύχη να παίξω σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και να κατακτήσω κάποιους από τους μεγαλύτερους τίτλους. Είχα και δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα με περιτριγύριζαν άνθρωποι που με βοηθούσαν και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μου στις επόμενες προκλήσεις της ζωής μου», ανέφερε.

Όσο για τον καλύτερο συμπαίκτη και τον πιο σκληρό αντίπαλο που συνάντησε; «Ο καλύτερος συμπαίκτης ήταν ο Τζέραρντ, με έκανε καλύτερο. Από αμυντικούς οι πιο δύσκολοι που αντιμετώπισα ήταν ο Τέρι και ο Πουγιόλ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να υπηρετήσει την αγαπημένη του Ατλέτικο από άλλο πόστο, είπε: «Όλοι το περιμένουν αυτό. Η Ατλέτι είναι η ζωή μου και ίσως να επιστρέψω στο μέλλον. Όμως θα πρέπει να εκπαιδευτώ και να μελετήσω. Αν επιστρέψω, θέλω να το κάνω για να μπορώ να τη βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x