Champions League

Τόρες: «Πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον στην Ατλέτικο»

Ένα από τα θετικά της φετινής Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ότι δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, αλλά μπορεί και σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του Φερνάντο Τόρες.

Έτοιμη να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπάγερν Μονάχου είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και να βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Φερνάντο Τόρες. Επίσης, ο Ισπανός φορ εκτός για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς μίλησε για τη χαρά του που βρίσκεται και πάλι στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι «ροχιμπλάνκος» στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 πρώτου γύρου και να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση για το Μιλάνο.

«Θα πεθάνουμε για τον άλλον, μέσα στο γήπεδο όλοι συνεργαζόμαστε αρμονικά και η αναμέτρηση με την Μπάγερν θα είναι πολύ διαφορετική. Το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και δουλεύουμε σκληρά γιατί αν δεν το κάνουμε είναι φυσιολογικό να αποτύχουμε. Ένα από τα θετικά της ομάδας μας είναι ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ δεχόμαστε πολύ λίγα γκολ και έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ο συνδυασμός λοιπόν αυτών των δύο είναι πολύ καλός. Απολαμβάνω κάθε μέρα και κάθε παιχνίδι όταν βλέπω νέους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, είναι υπέροχο και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτούς. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι και πάλι εδώ στην Ατλέτικο, είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Μπάγερν και θέλουμε να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x