Ελλάδα

Τοροσίδης: «Δεν κάνουν καλό οι ήττες γιατί μπορεί να… μάθεις έτσι»

Απογοητευμένος (και πώς να μην είναι;) εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την ήττα της Ελλάδας από την Εσθονία με 1-0, στο ματς που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Εθνική ο 33χρονος μπακ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ήττα (1-0) της Ελλάδας και από την Εσθονία, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας και επεσήμανε πόσο κακό κάνουν αυτά τα αποτελέσματα στην Εθνική.

«Σίγουρα είναι μία πολύ κακή βραδιά. Χάσαμε από μία μέτρια έως πολύ κακή ομάδα. Δεν έχει σχέση με τις αλλαγές αυτό. Η Εθνική είναι Εθνική. Δεν κάνουν καλό οι ήττες γιατί μπορεί να μάθεις έτσι. Πρέπει να γίνουμε δυνατοί και σκληροί γιατί τα ματς στα προκριματικά θα είναι δύσκολα. Στα προκριματικά του 2018 παλέψαμε με δύσκολες ομάδες και το Βέλγιο και την Κροατία, όχι γιατί πήγανε καλά και ψηλά. Δεν το λέω για αυτό. Το λέω γιατί ήταν πολύ καλές ομάδες πραγματικά. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά για να προχωρήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Είμαι εδώ και ως αρχηγός. Εάν δεν μάθουμε να νικάμε και να έχουμε άλλη νοοτροπία είναι πρόβλημα», ανέφερε στην κάμερα της OPEN TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x