Europa League

Τοροσίδης: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους για τη μεγάλη πρόκριση»

Πανάξια ήταν η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League, όπως δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν.

Πανευτυχής ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν και με το παραπάνω το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League, βάσει της συνολικής εικόνας που είχαν στον όμιλο.

«Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Η Μίλαν είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στον κόσμο. Αξίζαμε την πρόκριση με την εικόνα που είχαμε στον όμιλο. Στο Μιλάνο και στην Μπέτις είχαμε κάνει καλά παιχνίδια. Και εδώ με την Μπέτις είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν σκοράραμε. Γενικά και στα τέσσερα ματς που παίξαμε με τους δύο αντιπάλους μας -δεν βάζω την Ντουντελάνζ που έπρεπε να νικήσουμε και στα δύο ματς- στο μεγαλύτερο ποσοστό ήμασταν καλύτεροι. Δίκαια νικήσαμε σήμερα και τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να νικήσουμε τη Λαμία», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Τοροσίδης στην κάμερα της «Cosmote TV» και πρόσθεσε για τη θέση του επιθετικού που αγωνίστηκε για λίγο:

«Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής μου το είπε χθες στην προπόνηση. Να παίξω επίθεση στα τελευταία 10 λεπτά εάν κυνηγούσαμε. Μου αρέσει κιόλας. Αφότου σκοράραμε έπαιξα στο κέντρο και στα τελευταία λεπτά δεξί μπακ. Το έχω κάνει και πιο παλιά στον Ολυμπιακό, στην πρώτη μου θητεία. Είμαι χαρούμενος να βοηθώ την ομάδα από όποια θέση. Ήταν μία μεγάλη πρόκριση. Η βαθμολογία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον όμιλο του Europa League δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δυστυχώς έχουμε μία δυσκολία στο γκολ και πρέπει να βελτιωθούμε. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ στη Μίλαν και πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε στον οποιονδήποτε τρία γκολ στην Ελλάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Τώρα, θα πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες μέχρι το τέλος (σ.σ. δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) και να ξεκινήσει η νέα χρονιά για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x