Vodafone Stories

Τοροσίδης: «Το θέλαμε πολύ»

Την πίκρα του για την ευκαιρία που χάθηκε, αλλά και τη θέληση των διεθνών για να πετύχουν το στόχο τόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης, σχολιάζοντας και το «αντίο» του Γιώργου Καραγκούνη απ’ την Εθνική.

Στο βάρος που έχει αποκτήσει η Εθνική Ελλάδας αναφέρθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά τον αποκλεισμό απ’ τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αμυντικός της Ρόμα σχολίασε την ψυχή που έχουν οι παίκτες της ομάδας, τονίζοντας τη χαρά που ήθελαν να δώσουν όλοι οι παίκτες στον κόσμο:

«Δώσαμε μια χαρά στον κόσμο. Το θέλαμε πολύ. Σε μένα μένει μια πίκρα, για την χαρά που δεν δώσαμε στον κόσμο σήμερα, αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε. Ο κόσμος ήθελε να δει την ομάδα στους “8”. Δεν τα καταφέραμε, είδαν όμως ότι το θέλουμε πολύ. Ήμασταν καλύτεροι και οι Κοσταρικανοί προσπάθησαν αρκετά για να στείλουν το ματς στα πέναλτι».

Ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε και στο «αντίο» του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά και στους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στην Εθνική:

«Αυτή η ομάδα θέλει δουλειά και ψυχή. Όλοι οι Έλληνες αυτό θέλουν να βλέπουν. Αυτές οι στιγμές είναι πάντα δύσκολες, ειδικά όταν έρχονται μετά από μια τέτοια ήττα. Πιστεύω όμως πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να καλύψουν το κενό. Όλοι μπορούν να αντικατασταθούν. Δεν το λέω φυσικά για τον Γιώργο, είναι κάτι που πρέπει να ισχύει πάντα», ενώ συνέχισε τονίζοντας:

«Τα παιδιά που θα έρθουν θα αναλάβουν μεγάλες ευθύνες. Αυτή η ομάδα είναι μεγάλη, όλοι πλέον έχουν απαιτήσεις. Το Μουντιάλ όμως τελείωσε για εμάς και πρέπει να κοιτάξουμε τη νέα σελίδα που ανοίγει από Σεπτέμβρη».

Όσον αφορά το στιλ ποδοσφαίρου της Ελλάδας υποστήριξε: «Μια ομάδα δεν αλλάζει μέσα σε μια χρονιά. Θυμόμαστε όλοι πως ήταν το ποδόσφαιρό μας πριν το 2004. Έχουμε αποδείξει πλέον ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα. Ακόμα και στα μπαράζ, όχι μόνο στα ματς του Μουντιάλ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, σε όλα τα ματς. Ακόμα και σ’ αυτό με την Κολομβία, παρότι χάσαμε, είχαμε ευκαιρίες».

Σχετικά με την συνεχεία στην πορεία της Εθνικής: «Η εθνική είναι μια ομάδα. Ασχέτως αν υπάρχουν επικριτές, δεν γίνεται να είμαστε παντού αρεστοί. Αυτό που φαίνεται στο γήπεδο είναι ότι είμαστε ομάδα, μια οικογένεια και έτσι πρέπει να μείνει. Με αρχή το Euro 2016 και την πρεμιέρα με τη Ρουμανία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x