Αγγλία

Τόσα και ακατέβατα ζητάει από τη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν

«Ζεστός» στο να πει το «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που μιλάει με τους «κόκκινους διαβόλους». Δείτε πόσα ζήτησε.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα μιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ωστόσο για να ολοκληρωθεί η παντρειά, πρέπει πρώτα να κανονιστεί η προίκα και πόσα επί της ουσίας θα βάλει στους λογαριασμούς του, ο Σουηδός επιθετικός.

Σύμφωνα με τη «Guardian», ο Ζλάταν θα έμπαινε σε συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», μόνο για πρόταση που θα έβαζε στους λογαριασμούς του, πάνω από 15 εκ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Ζλάταν, Μίνο Ραϊόλα, τονίζει ότι τα συγκεκριμένα χρήματα είναι αδιαπραγμάτευτα, με τον παίκτη να μην μπαίνει σε συζητήσεις για πρόταση μικρότερη από το συγκεκριμένο ποσό.

Αν τώρα η Γιουνάιτεντ συμφωνήσει αυτά τα λεφτά, τότε ο Σουηδός θα είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x