Αγγλία

Τόσα πρέπει να πληρώσει η Γιουνάιτεντ για να φύγει ο Φαν Χάαλ

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Γιουνάιτεντ είπε στον Μουρίνιο να περιμένει ένα ακόμη χρόνο, ίσως είχαν βάση. Διαβάστε πως συνδέετε με τον Φαν Χάαλ και την αποζημίωσή του.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει καταφέρει να… απογοητεύσει και να στρέψει εναντίον του το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο ούτε καταφέρνει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από πολύ νωρίς αλλά και εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον στους «κόκκινους διαβόλους» είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και εάν τα καταφέρουν να τερματίσουν στην 4αδα και να διεκδικήσουν την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η καρέκλα του Λουίς Φαν Χάαλ… τρίζει, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να περιμένει καρτερικά τη διοίκηση, ώστε να του δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας.

Για να συμβεί, πάντως, αυτό, η ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω από 6 εκ. ευρώ στον Φαν Χάαλ ως αποζημίωση, όπως αναφέρει η Daily Mail, τη στιγμή που φέτος καρπώθηκε σχεδόν άλλα 10 εκ., όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του και όσα μπόνους κατάφερε να πιάσει!

Εάν, πάντως, αναλογισθεί κανείς την αποζημίωση του Ολλανδού τεχνικού αλλά και ότι το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη σεζόν, αρχίζουν και έχουν βάση τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν προ ημερών στην Αγγλία, τα οποία ανέφεραν ότι η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είπε στον Μουρίνιο να περιμένει έναν ακόμη χρόνο για να αναλάβει. Διότι θα είναι πολλά τα λεφτά, εάν διώξουν τον Φαν Χάαλ και πάρουν τον Πορτογάλο τεχνικό, αυτό το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x