Ισπανία

Τόσα πρέπει να πληρώσει η Ρεάλ τον Λοπετέγι, αν τον απολύσει

Ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται να πάρει στα τρία χρόνια του συμβολαίου του, θα πρέπει να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Λοπετέγι, σε περίπτωση που αποφασίσει να τον απολύσει.

Το ποσό των 18 εκατ. ευρώ θα είναι αναγκασμένη δώσει στον Γιούλεν Λοπετέγι η Ρεάλ Μαδρίτης, αν πραγματοποιηθεί τελικά η φημολογούμενη απομάκρυνση του Βάσκου προπονητή από τον πάγκο της «βασίλισσας».

Η ξαφνική αποχώρηση του Ζιντεντίν Ζιντάν το περασμένο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις του Λοπετέγι με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, οδήγησαν τη διοίκηση των «μερένχες» να κινηθουν βιαστικά και να συμφωνήσουν σε μερικούς ευνοϊκούς, για τον Βάσκο προπονητή, όρους στο συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λοπετέγι έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά οικονομικές απολαβές ύψους 18 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο θα πάρει σίγουρα ο 52χρονος προπονητής, ακόμα και σε περίπτωση που απολυθεί πριν έρθει το καλοκαίρι του 2021.

Τελικά, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, το μέλλον του Λοπετέγι στον πάγκο της «βασίλισσας» μόνο σίγουρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον Τύπο να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να σκέφτεται πως πρέπει να πληρώσει (πολύ) ακριβά τις βιαστικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x