Αγγλία

Τόσα χάνουν οι ομάδες της Πρέμιερ λόγω κορωνοϊού

Η Daily Mail παρουσίασε τη λίστα στην οποία καταγράφονται αναλυτικά τα έσοδα των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος από τηλεοπτικά δικαιώματα, έσοδα από τις matchdays.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σημειώσει τη μεγαλύτερη χασούρα σε επίπεδο εσόδων στο διάστημα της αναβολής της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού, ξεπερνώντας Σίτι και Λίβερπουλ στη σχετική λίστα των πολλών εκατομμυρίων που δεν θα μπουν στα ταμεία των κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Daily Mail παρουσίασε τη λίστα στην οποία καταγράφονται αναλυτικά τα έσοδα των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος από τηλεοπτικά δικαιώματα, έσοδα από τις matchdays και όσα υπολογίζονται μονάχα τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων συμπεριλαμβανομένων αρκετών τομέων παροχών, όπως επίσης και τα συμφωνηθέντα χρήματα από εμπορικές συμφωνίες και χορηγίες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει απ' όλα αυτά, το διάστημα που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, 116,4 εκατομμύρια λίρες, με τη Σίτι να έρχεται δεύτερη με 109,3 εκατομμύρια και τη Λίβερπουλ τρίτη – παρά το γεγονός πως φέτος προελαύνει – με 102,6 εκατομμύρια λίρες.

Το ποσό πέφτει κάτω από τα 100 εκατομμύρια από την 4η Τσέλσι (91 εκατ.λίρες).

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x