Στο περιθώριο συνέντευξής του σε ισπανικό μέσο, ο Ουαλός προπονητής Τζον Τόσακ, δήλωσε για τον Γκάρεθ Μπέιλ πως είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης αλλά οι πολλοί τραυματισμοί του τον έχουν πάει πίσω, ενώ υποστήριξε πως σε ένδειξη σεβασμού προς τους Ισπανούς φιλάθλους πρέπει να μάθει ισπανικά.

Ο Τόσακ ήταν προπονητής της εθνικής Ουαλίας όταν ο Μπέιλ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα με το εθνόσημο και τον ξέρει πολύ καλά ως παίκτη.

«Σε ηλικία 17 ετών έκανε ντεμπούτο στην εθνική Ουαλίας, όταν ήμουν εγώ προπονητής. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όταν βρίσκεται φυσικά σε φόρμα. Όταν πηγαίνεις σε μία ξένη ομάδα, ως ένδειξη σεβασμού και μόνο προς τους φιλάθλους, πρέπει να προσπαθήσεις να μιλήσεις την ξένη γλώσσα. Ο Μπέιλ πρέπει να κάνει μία προσπάθεια. Είναι αλήθεια ότι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης, αλλά οι τραυματισμοί σίγουρα τον έχουν πάει πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουαλός προπονητής.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ