Αγγλία

Τότεναμ και Τσέλσι ρίχνονται στη μάχη για τον Μπάρκλεϊ

Mάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι για τον Ρος Μπάρκλεϊ, με τις δύο ομάδες να επανέρχονται τον Ιανουάριο για την περίπτωσή του, σύμφωνα με τη «Mirror».

Στη διεκδίκηση του Ρος Μπάρκλεϊ μπαίνουν Τότεναμ και Τσέλσι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον παίκτη της Έβερτον να αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του.

Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ και η Τσέλσι βρέθηκαν πολύ κοντά στη μεταγραφή του το καλοκαίρι από την Έβερτον, με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια,οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή του. Η Τότεναμ και η Τσέλσι για να αποκτήσουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό θα χρειαστεί τον Ιανουάριο να ξοδέψουν ένα ποσό στα 22 εκατομμύρια ευρώ, αφού μετά από 6 μήνες θα είναι ελεύθερος.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον θέλει στην Τότεναμ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Έρικ Ντάιερ, αφού ο Μούσα Ντεμπελέ βγάζει συχνά τραυματισμούς και επίσης χρειάζεται βάθος στην ομάδα, καθώς η φετινή χρονιά αναμένεται μεγάλη.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάρκλεϊ θέλει σύντομα να βρει ομάδα να αγωνιστεί, για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρωσία.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x