Champions League

Τότεναμ-Λειψία: Οι πληγωμένοι και οι ανερχόμενοι

Η Τότεναμ φιλοξενεί την Λειψία σε ένα ζευγάρι ανοιχτό σε προγνωστικά.

Αμφίρροπο ζευγάρι είναι αυτό της Τότεναμ με την Λειψία, που αναμετρώνται απόψε στο Λονδίνο (22:00, COSMOTE Sport 1) για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φτάνει πληγωμένη στα νοκ άουτ της διοργάνωσης που πέρσι την βρήκε μέχρι τον τελικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σε τρεις πολύτιμους παίκτες λόγω τραυματισμών, καθώς μετά τους Κέιν και Σισοκό νοκ άουτ τέθηκε και ο Σον. Παρά τα προβλήματα, πάντως, οι «σπερς» με τρεις σερί νίκες στην Premier League βρίσκονται στο -1 από την τέταρτη Τσέλσι.

Η Λειψία είναι η ανερχόμενη δύναμη της Γερμανίας και πλέον και της Ευρώπης. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Bundesliga, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Μπάγερν, αλλά ο μόλις 32χρονος προπονητής της, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει επίσης αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άνταμς, Καμπλ, Κονατέ, Όρμπαν και τον τιμωρημένο Ουπαμεκανό.

Πιθανές συνθέσεις:

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Τανγκάνγκα, Γουίνκς, Εντομπελέ, Μπέργκβαϊν, Άλι, Λο Σέλσο, Λούκας.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Μουκιέλε, Κλόστερμαν, Χάλστενμπεργκ, Αντζελίνιο, Λάιμερ, Χαϊντάρα, Φόρσμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Βέρνερ, Σικ.

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x