Ιταλία

Τότι: «Έτοιμοι να ξαναμπούμε στο κυνήγι του τίτλου»

Την πεποίθηση ότι η Ρόμα μπορεί να νικήσει τη Γιουβέντους και να μπει και πάλι στο κυνήγι του τίτλου, εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ξαναβρίσκει τη φόρμα της.

Έτοιμη να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου είναι η Ρόμα, σύμφωνα με τον Φραντσέσκο Τότι.

Οι Ρωμαίοι υποδέχονται την Γιουβέντους τη Δευτέρα, με τον αρχηγό τους να είναι σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα τους ξαναβάλει στην κούρσα των διεκδικητών του τίτλου.

«Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να νικήσουμε και να μπούμε και πάλι στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ακόμα και αν πολλοί υποστηρίζουν ότι ο τίτλος έχει κριθεί. Προετοιμαζόμαστε καλά γι' αυτόν τον αγώνα, όπως κάναμε και ενάντια στην Φέγιενορντ, και αν νικήσουμε τότε η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετική. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε καθώς έχουμε να νικήσουμε πολύ καιρό στο "Ολίμπικο" και θα είναι όμορφο αν καταφέρουμε να δούμε ξανά τους φιλάθλους μας να πανηγυρίζουν μαζί μας», ήταν τα λόγια του 38χρονου Ιταλού που στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τη φόρμα της.

«Ξαναβρίσκουμε τη φόρμα μας σιγά-σιγά. Με την επιστροφή του Ιτούρμπε αλλά και τη συνεισφορά που θα προσφέρουν σύντομα οι Ντούμπια και Ιμπάρμπο, μπορούμε να ξαναδώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για εμάς και είμαστε λυπημένοι που απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας, όμως είμαι αισιόδοξος ότι τα χειρότερα τέλειωσαν. Έχουμε μία καλή και ενωμένη ομάδα και υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν και πολλά παιχνίδια για να κατακτήσουμε κάτι. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε», είπε ο εμβληματικός αρχηγός των «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα την περασμένη Πέμπτη επικράτησε εκτός έδρας της Φέγενορντ με 2-1 για το Europa League και προκρίθηκε στη φάση των «16» όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για το πόσο σημαντική ήταν η πρόκριση επί των Ολλανδών ενώ τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

«Το παιχνίδι με την Φέγενορντ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους μας και για τη συνέχεια της σεζόν και είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλαμε να αποκλειστούμε από την Ευρώπη και ξέρουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του Europa League και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στη φάση των "16" Θα αντιμετωπίσουμε τη Φιορεντίνα σε ένα ιταλικό ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζουν και οι πέντε ιταλικές ομάδες στη διοργάνωση. Είναι ένα καλό σημάδι για το ποδόσφαιρό μας όπως και για τη βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x