Ιταλία

«Του χρόνου ίσως είναι πιο εύκολο να πάρει η Ίντερ τον Τουρέ»

Δεν έκλεισε την πόρτα για φέτος, ωστόσο, ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ τόνισε πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον πελάτη του η Ίντερ το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Συνεχίζει να απασχολεί έντονα την Ίντερ η περίπτωση του Γιάγια Τουρέ. Ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου μιλώντας στην ιστοσελίδα «FCInterNews», τόνισε πως ο πελάτης του έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Σίτι, που δείχνει να τον υπολογίζει. Έτσι, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «νερατζούρι» για το επόμενο καλοκαίρι.

«Για την ώρα ο Γιάγια είναι παίκτης της Σίτι. Θα δούμε τι θα γίνει. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και ο Μαντσίνι σπουδαίος προπονητής, όμως πρέπει να περιμένουμε. Η Σίτι δείχνει να θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό και να τον κρατήσει, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε πως η Ίντερ έχει περιορισμούς λόγω του Financial Fair Play. Πάντως θα ήταν πιο εύκολο για αυτόν να πάει στην Ίντερ στο τέλος της νέας σεζόν, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιό του με την Σίτι»,
είπε μεταξύ άλλων ο Ντιμίτρι Σελούκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x