Europa League

Τούντορ: «Δεν είναι ασέβεια η κίνηση του Μπερμπάτοφ»

Να δικαιολογήσει θέλησε ο Ιγκόρ Τούντορ τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Τούμπα πριν τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα.

Ο Κροάτης τεχνικός του «Δικεφάλου» θεωρεί πως δεν είναι ασέβεια προς την ομάδα η κίνηση του Βούλγαρου επιθετικού, αφού, όταν κάποιος είναι εκνευρισμένος, φέρεται πάντα διαφορετικά από το φυσιολογικό και πως τον αντικατέστησε γιατί ήταν κουρασμένος και προερχόταν από τραυματισμό.

Θεωρεί υπεύθυνη και την τύχη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και πως η Κράσνονταρ έδειξε πως είναι καλή ομάδα και πως αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ. Πιστεύει πως η ομάδα πάλεψε για τη νίκη και θα ήταν δίκαιο να επικρατήσει, αφού έχασε περισσότερες ευκαιρίες από ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε μία καλή εμφάνιση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πολλοί την έχουν υποτιμήσει και εγώ προσωπικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους παίκτες μου.

Δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια η κίνηση του Μπερμπάτοφ. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή, γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτο, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 'Έβαλα τον Μυστακίδη, γιατί ήθελα να μας δώσει λίγο χώρο στο παιχνίδι μας, να το "απλώσουμε" μέσα στο γήπεδο.

Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Κράσνονταρ και η Ντόρτμουντ είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν από δέκα βαθμούς δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη, ήμασταν και σήμερα άτυχοι. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με την Καμπάλα. Είχαμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες και, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Επίσης, στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το λάθος του Όλσεν.

Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος σήμερα από το γήπεδο. Είδε μία ομάδα που πάλεψε για τη νίκη και έδωσε ότι είχε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν νικάς, δεν είναι ευχάριστο, αλλά σήμερα οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι το κερδίσαμε εύκολα, αλλά σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x