Stoiximan Super League

Τους δόθηκε ευκαιρία στον Ολυμπιακό και την πέταξαν

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τους «κομμένους» του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τρεις παίκτες, επισημοποιώντας πως Μάρκο Μάριν, Μπιρον Ένγκελς και Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν υπολογίζονται πλέον από τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Οι τρεις παίκτες επέστρεψαν στην Αθήνα και είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα του λιμανιού, καθώς είχαν πάρει μιαν ακόμα ευκαιρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θέλησε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στους τρεις παίκτες που προαναφέραμε, στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα. Πως θα πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά στη νοοτροπία τους αλλά και στην αγωνιστική τους διάθεση για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Αυτό ήταν κάτι που το ήξεραν πολύ καλά όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού και φυσικά οι τρεις που προαναφέραμε. Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έκανε υπομονή και θέλησε να δώσει ευκαιρίες και στους τρεις. Από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι υπήρξε ανταπόκριση.

Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς δεν έδειξαν διάθεση να μπουν στο κλίμα της ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τις καταστάσεις οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μιαν απόφαση που ήταν ουσιαστικά «μονόδρομος».

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για τους ερυθρόλευκους και η εικόνα που είχαν στην διάρκεια της προετοιμασίας οι τρεις παίκτες μόνο ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Μαρτίνς έκανε όπως προαναφέραμε υπομονή αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Και ο Ολυμπιακός προχωρά στη νέα σεζόν έχοντας ξεκάθαρο πλάνο σε ότι έχει να κάνει με προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Φαινόμενα αδιαφορίας δεν έχουν θέση στους ερυθρόλευκους και οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν πως οι πειραιώτες θα είναι αμείλικτοι σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα θέματα. Μάρινς, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς δεν φρόντισαν να αρπάξουν την τελευταία ευκαιρία που τους δόθηκε κι έπρεπε να περιμένουν πως θα βρεθούν εκτός ομάδας.

Όποιος δεν καταλαβαίνει πως τα πράγματα άλλαξαν θα ακολουθήσει τον δρόμο των τριών. Πριν από αυτούς βέβαια είχαν προηγηθεί άλλοι, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος. Οι παίκτες που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα τα δίνουν όλα για την ομάδα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x