Ισπανία

Τους Γιόβετιτς και Νάβας θέλει η Σεβίλλη

Τις υποθέσεις των Γιόβετιτς και Νάβας δουλεύει εντατικά η Σεβίλλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Κάστρο.

Τους Στέφαν Γιόβετιτς και Χεσούς Νάβας στοχεύει να κλείσει άμεσα η Σεβίλλη, κάτι το οποίο αποκάλυψε σε σχετικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ομάδας Χοσέ Κάστρο.

«Περιμένουμε μια απάντηση για τον Χεσούς. Έχουμε καταθέσει μια αρκετά δελεαστική πρόταση και γνωρίζω ότι και ο ίδιος θέλει να παίξει στην Σεβίλλη. Προς το παρών όμως δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο», δήλωσε ο Κάστρο.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του μίλησε και για το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών προς το πρόσωπο του Γιόβετιτς: «Ενδιαφερόμαστε και για τον Γιόβετιτς πολύ καιρό τώρα, καθώς θέλουμε να επιστρέψει σε εμάς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεν 31χρονος Ισπανός, είναι προϊόν των ακαδημιών των Ανδαλουσιάνων και ο έβδομος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου(395).

Ο δε 27χρονος από το Μοντενέγκρο, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο ως δανεικός από την Ίντερ και άφησε τους ιθύνοντες της Σεβίλλης πολύ ευχαριστημένους με τις εμφανίσεις του(6 τέρματα σε 21 συμμετοχές), για αυτό κι εκείνοι θέλουν να τον αποκτήσουν, με κανονική αυτή τη φορά μεταγραφή.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x