Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει σε άλλα… καλούπια την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Από σήμερα αρχίζουν οι προπονήσεις στου Ρέντη και ο Πορτογάλος προπονητής επιβάλλει νέα ήθη κι έθιμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν καθημερινά δύο προπονήσεις, στις 8:30 και στις 18:30, ενώ ενδιάμεσα δεν θα φεύγει κανείς από του Ρέντη. Βάσει πλάνου οι παίκτες θα ξεκουράζονται στο προπονητικό κέντρο, θα γευματίζουν στο εστιατόριο και θα χαλαρώνουν πριν την απογευματινή προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας θα είναι πια ελεύθεροι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο Μαρτίνς θέλει τους παίκτες του απόλυτα προσηλωμένους στη δουλειά τους και για το λόγο αυτό θα τους έχει… μαντρωμένους στου Ρέντη για περίπου 12 ώρες τη μέρα. Υπενθυμίζεται ότι σε μια εβδομάδα οι Πειραιώτες θα φύγουν για προετοιμασία στο Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνουν ως τις 5 Ιουλίου δίνοντας και δύο φιλικά, με την αυστριακή Βάτενς (30/6) και τη ρουμανική Μποτοσάνι (4/7).

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ