Stoiximan Super League

Τους «ψήνει» για τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός

Την ευκαιρία να «ψήσει» αρκετούς από τους νέους ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύεται στα play offs ο Παναθηναϊκός, που έδειξε στο ντέρμπι αιωνίων ότι μπορεί τη νέα σεζόν να τους υπολογίζει.

Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός δεν κυνηγάει κάτι στα play offs έχει την ευκαιρία να «ψήσει» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς, όπως έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής.

Η επιλογή του Αλεξανδρόπουλου στο βασικό σχήμα, καθώς και η παρουσία των Σερπέζη και Θεοχάρη, αλλά και του Χριστογιώργου για τον οποίο υπάρχουν σκέψεις να γίνει ο δεύτερος πίσω από τον Διούδη, δείχνει περίπου πως θα πορευτεί το τριφύλλι τη νέα σεζόν.

Άλλωστε το γεγονός ότι ο Αλεξανδρόπουλος ικανοποίησε με την παρουσία του ως βασικός στη μεσαία γραμμή κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, δείχνει ότι είναι έτοιμος τη νέα χρονιά να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να παλέψει για να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Σερπέζης που πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες που πήρε.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο Τσάβι Ρόκα και ο Πογιάτος θα αξιολογήσουν το ρόστερ και θα προσπαθήσουν να το ενισχύσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σίγουρα ανταγωνιστικό αλλά ταυτόχρονα να λειτουργήσει έτσι ώστε να πάρουν ευκαιρίες και να αξιοποιηθούν τα προϊόντα της πράσινης ακαδημίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x