Champions League

Τούχελ: «Δεν είμαστε το φαβορί του ομίλου»

Την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Νάπολι αναγνώρισε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ,μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Για την καλή δουλειά που κάνει ο Κάρλο Αντσελότι αλλά και για τη συνοχή που έχει ως ομάδα η Νάπολι μίλησε ο Τόμας Τούχελ, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Νάπολι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Πριν τον αγώνα είχα πει ότι δεν είμαστε το φαβορί κόντρα στη Νάπολι. Είναι μια δεμένη ομάδα, είναι χρόνια μαζί, έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», ο Βαυαρός τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου πρόσθεσε: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα σε ιταλικές ομάδες. Πρέπει να σεβόμαστε την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας. Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία πέντε ματς κόντρα σε Ιταλούς δεν έχουμε καταφέρει να τα κερδίσουμε».

Όσον αφορά την απόδοση της Παρί, ο Τούχελ παρουσιάστηκε προβληματισμένος: «Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά, στη συνέχεια δεν ξέρω γιατί, χαθήκαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετά περίπλοκα πράγματα και πουλάγαμε τη μπάλα εύκολα. Μετά το πρώτο γκολ της Νάπολι, αλλάξαμε και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο απλά, πιο γρήγορα και αξίζαμε την ισοφάριση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε μόνο ένα πλάνο σε ολόκληρο το παιχνίδι. Κρατήσαμε 15 λεπτά και μετά χαθήκαμε. Για τα υπόλοιπα 30 λεπτά του ημιχρόνου δεν ήμασταν ομάδα».

Κλείνοντας, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει ο 3ος όμιλος, καθώς οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην 3η θέση, μετά το τέλος του πρώτου μισού της φάσης των ομίλων του Champions League: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Σέβομαι όλες τις ομάδες του ομίλου. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν περίπλοκος ο όμιλος κόντρα σε Νάπολι και Λίβερπουλ. Δεν είμαστε το φαβορί. Είναι δύσκολος ο όμιλος και δεν πρέπει να μας εκπλήξει τίποτα».


Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x