Champions League

Τούχελ: «Δεν μπορώ να πω 100% ότι ο Νειμάρ θα παίξει με την Ντόρτμουντ»

Το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Νειμάρ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Ντόρτμουντ στους «16» του Champions League, άφησε ανοικτό ο Τόμας Τούχελ.

Τα πρώτα παιχνίδια της νοκ-αουτ φάσης του Champions League πλησιάζουν και ο Τόμας Τούχελ δεν έχει ακόμα διαθέσιμο έναν από τους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Νειμάρ θα αγωνιστεί εναντίον της Ντόρτμουντ την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Ντιζόν για το κύπελλο Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε την 1η Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μονπελιέ και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

Αν επιβεβαιωθεί ο φόβος των Παριζιάνων, ο Νειμάρ θα έχει χάσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη νοκ-αουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά.

Στην πρώτη του χρονιά στο Παρίσι, ο 28χρονος επιθετικός δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Ρεάλ στο «Παρκ Ντε Πρενς», ενώ πέρσι έχασε το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόβλημα ήταν στο πέμπτο μετατάρσιο και τις δύο φορές, ενώ τώρα είναι στα πλευρά.

Επιμέλεια: Νίκος Μπιντέλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x