Γαλλία

Τούχελ: «Με ήθελε η Μπάγερν»

Το γεγονός πως είχε πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και το λόγο που την απέρριψε, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Τόμας Τούχελ.

Ο Τόμας Τούχελ, με δηλώσεις του στην «Equipe», μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου προς το πρόσωπό του, καθώς και για το λόγο που δεν ανέλαβε τα "ηνία" των πρωταθλητών Γερμανίας, επιλέγοντας τελικά τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ανακοίνωση του Γιουπ Χάινκες πως δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της, η Μπάγερν ξεκίνησε την αναζήτηση για το διάδοχό του. Πολλά ονόματα προπονητών είδαν το φως της δημοσιότητας, ένα απ’ τα οποία ήταν και αυτό του Τόμας Τούχελ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ τον Μάιο του 2017.

Με δηλώσεις του στην «Equipe», ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε πως η Μπάγερν όντως τον πλησίασε για να τον φέρει στο Μόναχο, αλλά εκείνος απέρριψε την πρότασή της, αφού είχε ήδη μιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα είχε την επιθυμία να δουλέψει εκτός Γερμανίας.

«Η πρότασή τους ήρθε πολύ αργά, είχα ήδη αποφασίσει να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Μετά τη Ντόρτμουντ, η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη. Ήταν κάτι το οποίο υπήρχε μέσα μου. Αν είχα την τύχη να ζήσω μια εμπειρία στο εξωτερικό, έπρεπε να το δοκιμάσω. Ήταν ξεκάθαρο στην οικογένειά μου, τους βοηθούς μου και σε μένα. Η Παρί ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μία ευχάριστη έκπληξη», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x