Γαλλία

Τούχελ: «Οι σεζόν έπειτα από Μουντιάλ πρέπει να ξεκινούν αργότερα»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη, στον απόηχο της βαριάς ήττας της ομάδας του με 5-1 στο φιλικό με την Άρσεναλ στη Σιγκαπούρη

Η βαριά ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν με 5-1 από την Άρσεναλ προβλημάτισε τον τεχνικό της, Τόμας Τούχελ, ο οποίος απέδωσε εν πολλοίς την εικόνα των Παριζιάνων στις απουσίες των παικτών που συμμετείχαν στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Έχοντας παρουσιάσει μία απογοητευτική εικόνα στο ματς απέναντι στους «Κανονιέρηδες», ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε την ανησυχία του πως το ξεκίνημα της καινούριας σεζόν έρχεται πολύ σύντομα για παίκτες όπως οι Νεϊμάρ, Καβάνι και Εμπαπέ, που συμμετείχαν στο Μουντιάλ και τώρα προσπαθούν να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους.

«Όλοι λατρεύουν το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι πάντες θέλουν να το παρακολουθήσουν, αλλά έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ξεκίνημα της σεζόν για εμάς», δήλωσε ο Τούχελ, που διαδέχθηκε τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Παρί τον Μάιο και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να βρεθεί μια λύση στις χρονιές των Μουντιάλ, έτσι ώστε η σεζόν να ξεκινούν αργότερα απ' ότι τώρα. Δεν υπάρχει λόγος το πρωτάθλημα να τελειώνει το Μάιο. Μπορούμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο αυτή την αγωνιστική περίοδο».

«Όλοι αγαπούμε το παιχνίδι και θέλουμε να παρακολουθούμε τους καλύτερους παίκτες, αλλά πρέπει να τους επιτρέπουμε να ξεκουραστούν, καθώς αυτοί είναι που αποτελούν το show, όχι εμείς, οι προπονητές. Το παιχνίδι ανήκει στους ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να τους προστατεύσουμε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x