Ιταλία

Τοχίρ: «Στηρίζουμε τον Ντε Μπουρ, δικιά μου η ευθύνη»

Μπορεί στην Ιταλία να έχει βουήξει ο τόπος ότι ο Φρανκ Ντε Μπουρ θα φύγει από την Ίντερ, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Ερίκ Τοχίρ ανέφερε πως στηρίζει απόλυτα τον Ολλανδό τεχνικό.

Τι κι αν οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένη την απόλυση του Φρανκ Ντε Μπουρ από την Ίντερ; Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως δεν θα… κουνηθεί από τη θέση του, καθώς όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Ερίκ Τοχίρ, στηρίζει τον Ντε Μπουρ! Παράλληλα, ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας ανέλαβε την ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα, αφού ο ίδιος έχει φτιάξει αυτή την ομάδα.

«Αν έχουμε μιλήσει με τον Μπλαν; Στηρίζουμε τον Ντε Μπουρ. Ακόμη και οι παίκτες δεν παίζουν όπως μας αρέσει, αλλά πρέπει να τους στηρίξουμε. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν τα πάμε καλά και όπως και πέρυσι δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, ο στόχος μας παραμένει η επιστροφή στο Champions League. Είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα, γιατί εγώ την έφτιαξα», ανέφερε ο Τοχίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x