Champions League

Τράβηξε… εξάσφαιρο πριν τον Ολυμπιακό η Παρτίζαν!

Σίφουνας Παρτίζαν! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού σάρωσε 6-1(!) τη νεοφώτιστη Μάτσβα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σερβίας, με τους νταμπλούχους να δείχνουν τα δόντια τους πριν το ραντεβού της Τρίτης!

O αντίπαλος δεν ήταν δα και τίποτα τρομερό, αλλά, όπως και να έχει, η Παρτίζαν… έδειξε τα δόντια της στον Ολυμπιακό!

Δύο χρόνια -παρά τρεις μέρες- μετά, οι νταμπλούχοι Σερβίας πέτυχαν έξι γκολ στο πρωτάθλημα (στις 25 Ιουλίου 2015 είχαν επικρατήσει 6-0 της Γιαγκόντινα) και διασύροντας 6-1 τη νεοφώτιστη Μάτσβα στο ''Partizan Stadium'', ξεκίνησαν ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλους τους στη σερβική SuperLiga!

Και μάλιστα, χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Λεονάρντο, καθώς, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των πρωταθλητών, ο Βραζιλιάνος είναι εκτός ομάδας!

Απέναντι στην αδύναμη Μάτσβα, λοιπόν, οι γηπεδούχοι έστησαν από νωρίς… πάρτι, αφού, στο 20', το σκορ ήταν, ήδη, 3-0! Η ομάδα του Μίροσλαβ Τζούκιτς προηγήθηκε με… αλήτικο πλασέ του Κόσοβιτς στο 8', για να ακολουθήσουν άλλα δύο γρήγορα τέρματα, από Ταβάμπα (16') και Πάντιτς (20'). Στο 35', ο Τζούρτζεβιτς «έγραψε» το 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Μάτσβα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής από το σημείο του πέναλτι (59'), αλλά δέχθηκε ακόμη ένα γκολ από τον Ταβάμπα (68'), για να έρθει ο Μιχαΐλοβιτς, στο 85', να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, με την Παρτίζαν να περιμένει, πλέον, με άγριες διαθέσεις τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στον 3ο προκριματικό του Champions League.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x