Europa League

Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρός αστυνομικός σε επεισόδια με Ρώσους οπαδούς (pics/vids)

Τραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Μπιλμπάο ανάμεσα στις Αρχές και τους οπαδούς της Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς ένας αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η απόλυτη τραγωδία στο Μπιλμπάο στο περιθώριο των επεισοδίων που σημειώθηκαν ανάμεσα στην Αστυνομία και τους οπαδούς της Σπαρτάκ Μόσχας, αφού ένας αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί με σοβαρά τραύματα.

Όλα άρχισαν όταν οι Ρώσοι οπαδοί συναντήθηκαν περίπου μία ώρα πριν από τον αγώνα έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «ETB» με τη βασκική Αστυνομία να είναι στο σημείο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Ωστόσο, λίγο αργότερα στη γειτονιά του Μπιλμάο, Ντέουστο, οι οπαδοί της Λοκομοτίβ πέταξαν αντικείμενα στους οπαδούς της Αθλέτικ και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε ανταλλαγή αντικειμένων και φωτοβολίδων, με την Αστυνομία να προσπαθεί να επέμβει.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρεις Ρώσοι και ένας αστυνομικός ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια:











inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x